Бойовики продовжують гатити із важкого озброєння

 

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 21 обстріл сил АТО. Укріплення ЗСУ поблизу Мар’їнки, Павлопіля, Лебединського, Славного, Широкиного та Старогнатівки окупанти обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в Красногорівці – з мінометів калібрів 82мм та 120мм. У Водяному ворог вів вогонь з використанням ствольної артилерії 122 та 152 калібрів.

На Луганському напрямку бойовики 4 рази порушували режим припинення вогню. В районах Новозванівки та Новоолександрівки противник обстріляв підрозділи сил АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Станиці Луганській ще й міномети калібру 82мм.

На Донецькому напрямку відбулось 5 обстрілів. В Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів кулемети, гранатомети та вогонь БМП, а в Авдіївці – міномети 82 та 120 калібрів.

Читайте також:
ЗСУ зазнали втрат внаслідок артобстрілу Лебединського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна