ЗСУ зазнали втрат внаслідок артобстрілу Лебединського

 

За минулу добу, 18 жовтня, внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції один військовослужбовець загинув ЗСУ та один зазнав поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Зі слів речника, Збройні сили України зазнали втрат у н.п. Лебединське (Волноваський район Донецької області) внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Крім того, Лисенко наголосив, що за останній тиждень зафіксовано значну активізацію окупаційних військ на Маріупольському напрямку. Причина цієї активізації поки що невідома.

Речник уточнив, що, попри значну активізацію противника, українські військові залишаються на своїх позиціях і вся інформація про просування бойовиків вглиб країни не відповідає дійсності.

Читайте також:
Попри шалені обстріли, у Водяному залишаються 11 мешканців. Просять ЗСУ не відходити

Минулої доби бойовики відкривали вогонь по ЗСУ 57 разів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна