Савченко заявила, що 16 БТРів, які Порошенко передав бійцям, виявилися бракованими

 

Депутат Верховної Ради Надія Савченко заявляє, що 16 БТР (15 БТР 4E, 1 БТР 4К), які 23 березня 2016 року, Петро Порошенко передав бійцям 92 бригади виявилися з проектним браком. про це нардеп повідомляє у “Фейсбуці“.

Савченко зазначила, що брак було виявлено при використанні їх на полігоні перед відправкою до зони проведення АТО.

“Вся техніка просто “лягла”, основні поломки, як пояснили бійці 92 бригади, які не хочуть бути названі, розрив гідросистеми, поломки в ходовій. Основна причина – помилка у проектуванні цих БТР”, – написала вона.

Савченко повідомила, що всі БТР 4Е та 4К (16 шт.) будуть поверненні на завод Малишева, на доопрацювання. На що знову, черговий раз, будуть витрачені кошти Міністерства оборони.

“Мною буде вжито всі заходи депутатського реагування (деп. запити до Голови Укроборонпрому, Президента України, правоохоронних органів)”, – написала нардеп.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна