Бойовики відкривали вогонь по українських захисниках на всіх напрямках

 

За минулу добу бойовики 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 16 обстрілів з боку бойовиків. Обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, а з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї біля Кримського, Новоолександрівки та Новозванівки. Окрім того, позиції наших військ біля Кримського та Новоолександрівки противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 обстрілів. Противник порушував “режим тиші” в районі Павлопіля, Водяного та Широкиного, застосовувавши при цьому гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. По Павлополю вів вогонь снайпер, а по Широкиному окупанти відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Верхньоторецького, Кам’янки та Зайцевого. Також по Зайцевому та Авдіївці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, а з ствольної артилерії 152-го калібру – по Зайцевому. Окрім того, біля Авдіївки противник обстріляв українських захисників з танку, а по Верхньоторецькому вів вогонь снайпер.

Читайте також:
Доба в АТО для українських військ минула без втрат

Біля Золотого ЗСУ й бойовики розвели війська на 2 км. “Салютували” новим обстрілом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна