Керівників ОПЗ відпустили з-за ґрат під домашній арешт

 

Апеляційний суд Києва частково 1 серпня відпустив під нічний домашній арешт обох фігурантів справи Одеського припортового заводу – заступника голови правління НАК “Нафтогаз України”, голову наглядової ради ОПЗ Сергія Перелому та першого заступника голови правління ОПЗ Миколу Щурикова. Про це повідомляє прес-служба суду.

Згідно з повідомленням на сайті АСК, клопотання НАБУ про застосування до Щурикова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відхилено, до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 9 вересня 2016 року.
При цьому Щурікову заборонено залишати місце свого проживання з 21:00 до 07:00 наступного дня.

Рішення суду набирає чинності з 1 серпня.

Нагадаємо, 17 липня Солом’янський райсуд Києва обрав Переломі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 80 млн. грн.
20 липня той самий суд Києва призначив арешт Щурикову з можливістю внесення застави у розмірі 40,5 млн. грн.

14 липня Перелома та Щуріков були затримані у справі про розтрату коштів ОПЗ.

Читайте також:
Саакашвілі: Затримані управлінці з ОПЗ передавали гроші керівникам “Народного фронту”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна