Росія перекидає на Луганщину загін СОБР

 

Росія перекидає в окуповані райони Луганщини загін СОБР новоствореної Росгвардії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, “для посилення тиску на кримінальне оточення “голови ЛНР” Ігоря Плотницького, припинення діяльності  бандитських угруповань та збереження контролю за діями підконтрольних Кремлю керівників, на 3 травня ц.р. до м. Луганськ заплановано прибуття підрозділу спеціального загону швидкого реагування “Рись” (рос. – СОБР “Рысь”) федеральної служби військ національної гвардії РФ. Командир загону – полковник Владислав Єршов. Термін виконання завдань становитиме один місяць. Підрозділ оперативно підпорядковуватиметься Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ”.

Читайте також:
Путін надасть своїй гвардії право воювати за кордоном

Нацгвардія Путіна вже тренується розганяти “московський майдан”

Крім того, розвідкою встановлені чергові факти постачання озброєння та військової техніки з території РФ. Через пункт пропуску Ізварине у напрямку Луганська переміщено 10 БМП після проведення ремонту на території Росії.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна