У Києві відкрився благодійний ярмарок для допомоги бійцям і дітям зони АТО

 

У музеї “Київська фортеця” сьогодні, 9 квітня, відкрилася благодійна виставка-ярмарок “Чота за чотою” для допомоги воїнам АТО, пораненим бійцям та дітям із дитячих будинків на лінії фронту.

Як повідомила раніше співорганізаторка цього заходу Галина Верещинська, голова ГО “Творча рада”, на ярмарку відбуватиметься продаж різноманітних творів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва українських і закордонних майстрів та волонтерів.

Кошти від продажу будуть спрямовані на потреби Збройних сил України, лікування поранених солдатів і дітей із дитячих будинків та інтернатів у зоні бойових дій на сході України.

“Кошти ми спрямовуємо на допомогу хлопцям з Авдіївки, Пісків тощо, там, де гарячі точки. Сьогодні мало привезти просто харчі або шкарпетки. Сьогодні треба допомагати і обладнанням, яке дуже потрібно для воїнів”, – наголосила Верещинська.

У ярмарку, зокрема, бере участь проект “Вишиті мрії”, заснований активістом із Донбасу Максимом Потапчуком. У проекті беруть участь діти з тимчасово окупованих територій, які нині займаються вишивкою у Дружківці, Костянтинівці, Краматорську і Червоноармійську.

Зазначимо, що територія музею Національного історико-архітектурного музею “Київська фортеця” межує з Центральним військовим клінічним госпіталем.

Виставка триватиме до 15 квітня за адресою вул. Госпітальна, 24-А.

Читайте також:
Прослухай аудіокнигу “Фелікс Австрія” – подаруй пораненому плеєр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.