Парламент не сильно напружувався, щоб таки затвердити нові вибори в Кривому Розі

 

Народні депутати сьогодні відмовилися ухвалити проект постанови № 3613-П, запропонований “Опозиційним блоком”, про скасування попереднього рішення щодо проведення позачергових виборів криворізького міського голови.
Відповідну постанову підтримали лише 40 нардепів з мінімально необхідних 226, повідомляє “Укрінформ”.

Раніше Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявляв, що після розгляду цієї постанови він зможе підписати закон про призначення позачергових виборів мера Кривого Рогу, який ВР ухвалила ще 23 грудня 2015 року.
Нагадаємо, на виборах мера Кривого Рогу в жовтні з мінімальним відривом переміг висуванець “Опозиційного блоку” Юрій Вілкул, але громадськість повстала проти очевидних фальсифікацій.

Як повідомив у коментарі “Громадському” лідер фракції “Опозиційний блок” Юрій Бойко, “Опоблок” оскаржить рішення Верховної Ради щодо позачергових виборів в Кривому Розі в судах.
Він також також висловив упевненість, що кандидат від опозиції виграє позачергові вибори мера в Кривому Розі.

Читайте також:
БПП і “Народний фронт” провалили останню безвізову поправку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна