Російські війська вдарили ракетами і дронами по Кривому Рогу і Синельниковому: горить інфраструктурний об’єкт, загинула восьмирічна дитина

У ніч на 19 квітня армія РФ завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровщині. Ракетами і дронами атакували не лише Дніпро, а й міста Кривий Ріг та Синельникове.

Про це повідомлять голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та міський голова Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Усього в небі над областю було збито близько 10 ракет.

Як повідомив Олександр Вілкул, є влучення в інфраструктурний об’єкт Кривого Рогу, виникла пожежа. На місце направлені всі оперативні служби, йде ліквідація наслідків.

Наразі відомо про 3 постраждалих — чоловіки 43, 53 років та жінка 58 років. 2 чоловіків в лікарні з травмами середньої тяжкості.

У місті усі служби, лікарні, соціальні установи працюють, світло є.

За словами Сергія Лисака, у Синельниковому є загиблі та постраждалі. Серед поранених є діти. Один — важкий. Восьмирічна дитина померла в лікарні. Частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 — пошкоджені.

Читайте також:
Ракетний удар РФ по Дніпру: є загиблі й постраждалі, під завалами можуть бути люди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна