Ракетний удар РФ по Дніпру: є загиблі й постраждалі, під завалами можуть бути люди

доповнено

Вранці 19 квітня Росія атакувала Дніпро ракетами: внаслідок влучання спалахнула пожежа у п’ятиповерхівці, також пошкоджено два інфраструктурні об’єкти.

Станом на 7:40 було відомо щонайменше про двох загиблих і 15 поранених, написав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він також повідомив, що під завалами можуть бути люди.

Мер Борис Філатов уточнив, що ворог поцілив по “самісінькому центру міста” й по цивільних.

За даними голови ОВА, загалом ворог атакував Дніпропетровщину щонайменше 11 ракетами – 2 з них летіли на область вночі і одразу 9 – вранці. Частину ворожих цілей збили Сили ППО.

Окрім Дніпра, є руйнування й загиблі в Синельниковому: там загинули жінка й 8-річна дитина, яку встигли госпіталізувати, але на жаль, від отриманих поранень дитя померло в лікарні.
Згодом у ДСНС повідомили, що загиблих щонайменше шестеро, серед яких – двоє дітей…

У Павлограді пошкоджене одне з підприємств. У Кривому Розі, де також пошкоджено інфраструктурний об’єкт, – троє постраждалих.

ОНОВЛЕНО

Як повідомляє “Укрзалізниця“, через обстріли тимчасово припинено роботу вокзалу в Дніпрі. Поїзди далекого сполучення та приміські тимчасово через станцію не курсували: на час закриття вокзалу кінцевими зупинками для них стали Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Ті поїзди, які курсують до Запоріжжя, після висадки пасажирів на станції Горяїнове попрямували до пункту призначення в об’їзд.

“Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється”, – повідомили в компанії.

Читайте також:
ЗС РФ 17 квітня атакували Чернігів трьома “Іскандерами”. Один з них виготовлений не раніше кінця травня 2023-го, – Суспільне

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна