Порошенко сходив у “Піцу ветерано” на презентацію “14 друзів хунти”

 

Президент Петро Порошенко у середу ввечері, 5 липня, відвідав презентацію книги “14 друзів хунти” – збірника оповідань учасників АТО, волонтерів, військових блогерів.

Зустріч проходила столичній піцерії Pizza Veterano, відкритій АТОвцями, і зібрала десятки учасників.

“Мені подобається назва книги. Слово «хунта» російська пропаганда зробила чимось на кшталт почесного звання. Якщо вони називають нас хунтою, значить, наш караван – на правильному шляху, а їхня злоба – безсила!” – сказав Порошенко.

Один із дітлахів, який сфотографувався з Порошенком, на запитання, ким він хоче бути, сказав: “Президентом!”

Глава держави придбав за 180 грн. примірник презентовано книги, відсоток із продажів якої йде на волонтерські фонди. Автори залишили на збірнику свої підписи.

“У “Піца Ветерано” потужна патріотична атмосфера. Разом з вами, друзі, ще раз переконуюсь, що ми обов’язково переможемо!” – написав президент у “Твіттері”.

Раніше навесні міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон, перебуваючи з візитом у Києві, поснідав у “Піца ветерано” на вул. Софіївська, 8.

Петро Порошенко відвідував заклад цієї мережі також у Дніпрі.

Читайте також:
Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна