У Дніпрі Порошенко сходив у “Піцу Ветерано” до АТОвців

 

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки в Дніпро відвідав нещодавно відкриту в цьому місті піцерію “Ветерано”.

“Вдячність нашим воїнам можна виявити і відвіданням Pizza Veterano, де неймовірна атмосфера і справді класний персонал”, – написав у “Фейсбуці” прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

Піцерія за адресою вул. Старокозацька, 57, відкрилася лише 11 лютого.

Фоторепортаж (знімки – АП та “Інформатор”):

Петро Порошенко Піца ветерано 2 піца ветерано Дніпро піца ветерано Дніпро 2 піца ветерано Дніпро 3 піца ветерано Дніпро 4
<
>

Інтер’єр закладу прикрашений різними пам’ятними предметами, які пов’язані із зоною АТО, засновник і майже дві третини персоналу піцерії – ветерани АТО й волонтери.

Таким чином у Дніпрі продовжили “лінію” Veterano Pizza, яку в Києві торік відкрив учасник бойових дій Леонід Остальцев (на гадаємо, нещодавно він заново відрив свій заклад на вулиці Софіївській біля Майдану).

У дніпровській піцерії також заплановано проводити тематичні вечори, зустрічі, різноманітні заходи, які пов’язані з подіями зони АТО. Для учасників бойових дій на частину меню надається знижка 50%.

Судячи з фото, разом із президентом Порошенком піцу їли міністр оборони Степан Полторак і нардеп від “Народного фронту” Андрій Тетерук.

Фото: ФБ Святослав Цеголко

Глава держави також зробив селфі з працівниками закладу.




Раніше в понеділок Порошенко відвідав військовий госпіталь і лікарню ім. Мечникова.

Читайте також:
Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.