Луценко оголосив про ще одне подання до ВР для зняття недоторканності з нардепа

 

Генеральна прокуратура працює над новим поданням про зняття недоторканності з народного депутата.
Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“В День Конституції працюємо над черговим поданням про зняття депутатської недоторканності з народного депутата. Рахуємо дні, щоб вкластися в процедуру до канікул Верховної Ради. Сподіваюся, що більшість депутатів знайде можливість позитивно проголосувати на комітеті і в залі, щоб правоохоронці мали можливість для встановлення істини. Але ще краще було би внести на розгляд ВР поправку до Конституції про скасування феодальної по суті своїй норми про депутатську недоторканність. Тим більше, що Конституційний Суд вже погодив текст змін”, – написав Луценко.

Як повідомляла “Новинарня“, раніше 28 червня під час урочистостей з нагоди Дня Конституції президент Петро Порошенко висловив сподівання, що Верховна Рада невдовзі скасує депутатську недоторканність відповідно до проекту змін Основного закону.

Читайте також:
“Так і депутати закінчаться”. До ВР за день 21 червня надійшли подання про зняття імунітету з п’ятьох нардепів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна