У Києві в дитсадку вибухнув невідомий предмет, піднятий дитиною

 

На території дитячого садка в Києві вранці у середу, 26 квітня, вибухнув невідомий предмет, що лежав на хіднику і був піднятий дитиною. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться в повідомленні відділу комунікації ГУ Нацполіції столиці.

“Близько 9-ї години ранку до Деснянського управління поліції зателефонував охоронець дитячого садка на проспекті Володимира Маяковського. Чоловік повідомив: на території дошкільного закладу пролунав вибух.
Правоохоронці одразу виїхали на місце події. В ході перевірки встановлено, що о 8:50 мама вела в сад шестирічного хлопчика. По дорозі дитина побачила маленьку кульку на землі і взяла її в руки. Згодом, коли хлопчик кинув її на землю, прогримів вибух”, – поінформували в поліції.

У відомстві зазначили, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Залишилося тільки пошкодження на асфальті.

“Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Деснянського управління поліції. Зараз з хлопчиком працюють психологи, а місце вибуху оглядають поліцейські”, – додали в поліції.

Читайте також:
У поліції пригрозили журналістам адмінвідповідальністю
за експерименти з “вибухівкою” в метро

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.