У Полтаві невідомі розбили ще три меморіальні дошки – на честь загиблих в АТО і Петлюри

 

У ніч на 8 квітня в Полтаві в різних частинах міста невідомі розбили меморіальні дошки на честь двох загиблих учасників АТО та пошкодили меморіальну дошку голові Директорії УНР Симону Петлюрі. Про це повідомив начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

“Поліція продовжує працювати в посиленому режимі. Однак знайшлися шакали, які розбили дві меморіальні дошки героям АТО в різних частинах міста (Алмазна і Сакко). Також пошкодили дошку Симону Петлюрі. Вороги українців не дрімають”, – написав він у “Фейсбуці”.

Речник додав, що “вчора в Полтаву понаїхали особи з різних областей. Приїхали на запрошення деяких полтавців. Тому поліція просить усіх жителів бути пильними. І повідомляти про підозрілих осіб і їх поведінку”.

Також він закликав громадські формування і патріотів організуватися та допомогти поліції в забезпеченні правопорядку в місті.

Нагадаємо, невідомі зловмисники в Полтаві вже не вперше нищать гранітні меморіальні таблиці на честь загиблих воїнів АТО.

Як повідомляла “Новинарня“, в центрі Полтави увечері 5 квітня сталися зіткнення між громадськими активістами, які виступають проти забудови так званої “Газетної арки”, і “тітушками”, найнятими підприємцем, котрий отримав арку у власність за рішенням міської влади. Поліція затримала 12 осіб. Один із громадських активістів, учасник АТО Олександр Коба отримав важкі ножові поранення. Також було поранено ще одного ветерана АТО.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна