Французька Air Liquide через рішення бойовиків про “віджим” припиняє роботу на Донеччині

 

Французька компанія Air Liquide припиняє роботу на тимчасово окупованих територіях Сходу України через рішення сепаратистів ОРДО про встановлення контролю над її активами.
Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Після недавніх рішень самопроголошеної “ДНР” про встановлення її адміністративного контролю над деякими українськими компаніями (включаючи “Ер Лікід Єнакієве”), що працюють на Донбасі, Air Liquide далі вже не в змозі продовжувати свою діяльність в цьому регіоні”, – йдеться в повідомленні.

У заяві також підкреслюється, що пріоритетами компанії залишаються безпека співробітників та дотримання українського й міжнародного законодавства.

Група компаній Air Liquide є одним зі світових лідерів у виробництві газів для промисловості, охорони здоров’я та захисту навколишнього середовища, постачає кисень, азот, водень та інші гази.

Як повідомляв “Апостроф”, з 1 березня бойовики так званих “ДНР” та “ЛНР” оголосили про “введення зовнішнього управління” та підприємства української юрисдикції.

Читайте також:
Від “Лайфа” до Засядька. Бойовики “ДНР”
оприлюднили список віджатих підприємств

Через “віджими” на Донбасі Ахметов вилетів із топ-500 світових мільярдерів. СПИСОК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна