З початку доби на Сході вже понад 50 обстрілів, є втрати

 

Штаб української воєнної операції на Сході заявляє про 56 обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиків з початку доби 27 лютого. Станом на 18:00 один український військовий поранений.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібрів 120 і 82 мм загарбники обстрілювали Водяне, Новотроїцьке та Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Талаківку, Павлопіль, Водяне, Новотроїцьке, Широкине, Гнутове. БМП окупантів вели вогонь по Широкиному, Водяному та Лебединському, снайпер – по Талаківці.

На Донецькому напрямку танк неодноразово вів вогонь по Авдіївці. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке, Новолуганське, Опитне, Авдіївку, шахту “Бутівку”, Луганське, та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Пісках, Зайцевому, Луганському, Кам’янці та Троїцькому.

На Луганському напрямку по Лобачевому вогонь вів снайпер, інформує прес-центр штабу АТО.

Уранці штаб української воєнної операції повідомив про двох загиблих в ході АТО.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна