На Сході загинули двоє військових ЗС України

 

Протягом минулої доби, 26 лютого, внаслідок бойових дій двоє військовослужбовців ЗС України загинули, двоє – зазнали поранень, ще двоє – травмовані. Як передає “Новинарня“, про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

Загалом зафіксовано 62 обстріли з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська з мінометів різних калібрів обстріляли Водяне, Мар’їнку та Широкине, а зі стрілецької зброї та гранатометів – Павлопіль, Лебединське, Талаківку, Гнутове і знову ж Широкине, Мар’їнку та Водяне. По Талаківці вогонь вів снайпер, по Мар’їнці і Водяному – БМП та БТР, а по Павлополю – ворожий танк.

На Донецькому напрямку з танка обстрілювали Піски та шахту “Бутівку”. Її ж, а також Авдіївку, Кам’янку та Луганське – зі 120- та 82-міліметрових мінометів. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Луганське, Новолуганське та Зайцеве. Верхньоторецьке обстріляла також БМП окупантів.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм загарбники вели вогонь по Попасній, Оріховому та Катеринівці, із гранатометів та стрілецької зброї – по Новоолександрівці, Лобачевому та Новозванівці.

Нагадаємо, вчора станом на 18:00 у зоні АТО був один загиблий.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.