Федерація допоможе Зозулі, який через політику залишився в Іспанії без клубу

 

Федерація футболу України готує звернення до керівництва ФІФА, УЄФА та Федерації футболу Іспанії з приводу ситуації, в якій опинився український збірник Роман Зозуля. Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко.

“Я знайомий з Романом Зозулею давно і точно знаю, що він не є неонацистом, як це стверджують окремі вболівальники мадридського “Райо Вальєкано”. Також я знаю, що Зозуля, як справжній патріот, допомагав і допомагає нашим військовим, які стримують атаки російських терористів в зоні АТО. Так роблять всі громадяни України”, – зазначив Павелко.

“Але невелика група фанатів іспанської команди вважає, що це неправильно, тому заблокувала перехід Романа в свій клуб. У підсумку гравець національної збірної України в наступні півроку може взагалі залишитися поза футболом.
Ситуація просто кричуща: іспанські прихильники російських терористів ламають кар’єру українському футболісту. Це абсурд!” – написав Андрій Павелко, який є народним депутатом України від БПП.

За його словами, завдання федерації – допомогти Зозулі, щоб він не пропустив цей сезон і не втрачав форми.

“ФФУ вже готує звернення до керівництва ФІФА, УЄФА і Федерації футболу Іспанії з проханням втрутитися і допомогти нашому гравцеві.
Також ми сподіваємося на сприяння у вирішенні цієї проблеми посольства України в Іспанії. З Романом ми підтримуємо постійний зв’язок і будемо надавати йому всіляку допомогу”, – підсумував Павелко.

Як відомо, гравець збірної України, екс-футболіст “Динамо”, “Дніпра” і “Бетіса” Роман Зозуля – відомий волонтер, який допомагає Збройним силам України.

Читайте про скандал в Іспанії з цього приводу:

Зозуля залишився без клубу. “Політична” підніжка українському футболісту в Іспанії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна