Дніпровський убивця копів Пугачов відмовляється визнавати вину, але її доведено, – Троян

 

Екс-боєць роти “Торнадо” Олександр Пугачов, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві вох поліцейських у Дніпрі, відмовляється зізнаватися у скоєному. Про це в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна” розповів в.о. глави Нацполіції Вадим Троян.

“Затриманий за вбивство поліцейських у Дніпрі Пугачов, як і раніше, відмовляється давати зізнавальні свідчення. Але його вина повністю доведена, сподіваюся, що суд винесе справедливий вирок і Пугачов не уникне справедливого покарання”, – заявив Троян.

Як відомо, 25 вересня колишній учасник АТО Олександр Пугачов застрелив у Дніпрі двох патрульних поліцейських, які зупинили його автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Артем Кутушев помер на місці, його напарниця Ольга Макаренко померла від отриманих поранень у лікарні.
Пугачова затримали в тій самій лікарні, куди він прийшов із важким пораненням, отриманим у перестрілці з поліцейськими, маючи підробний паспорт.

Читайте також:
Підозрюваний у вбивстві поліцейських Пугачов отримав посвідчення УБД будучи в розшуку, – волонтер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна