За добу в лавах ЗСУ один військовий загинув, у бойовиків також один загиблий

 

За минулу добу внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий, двоє зазнали поранення та двоє були травмовані, виконуючи завдання на передовій.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

У східній частині Луганського напрямку вперше за довгий час спостерігалося затишшя у Станично-Луганському районі та Щасті. У Кримському та Попаснянському районі велись активні бойові дії. Окупанти застосовували важке озброєння.

На Донецькому напрямку в Луганському та Авдіївці велись активні бойові дії. За добу було випущено близько 200 мін. Українські війська вели вогонь у відповідь.

На Маріупольському напрямку найпотужніші обстріли зафіксовано у Павлополі, випущено близько 80 мін. У Красногорівці та Мар’їнці мінометні обстріли не вщухали ні вдень, ні вночі. При тому у Мар’їнці пошкоджено 2 житлові будинки.

Також речник повідомив, що за повідомленнями прикордонників, бойовики не пропускають на окуповану територію в КПВВ “Гнутове” зі сторони України. За інформацією, окупанти хочуть звинуватити ЗСУ в обстрілах житлових кварталів.

Крім того, за інформацією розвідки, з минулу добу загинув один окупант 100-ї бригади російсько-окупаційних військ.

Читайте також:
Затримані ФСБ “диверсанти” в Севастополі – екс-військовий, аналітик Штибліков та його дружина

Житель Авдіївки хотів обміняти арсенал зброї на харчі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна