В “ЛНР” активно поширюються проукраїнські листівки із закликами об’єднуватися проти окупантів

 

У населених пунктах “ЛНР” (в основному східні райони окупованій території) стали масово з’являтися листівки проукраїнського змісту. Про це повідомляє керівник групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук у “Фейсуці“.

“Листівки (кольорові, виконані друкарським способом) з’являються на зупинках громадського транспорту, перехрестях, в магазинах, різних установах тощо. В них місцевих громадян закликають повідомляти силам АТО про переміщення окупантів, об’єднуватися в групи однодумців для проведення диверсій (спалювати будинки і квартири “ополченців”, виводити з ладу автотранспорт з російськими номерами тощо)”, – йдеться в повідомленні.

Окупанти проводить активний пошук поширювачів цих листівок, а також місць їх виробництва.

Крім того, за словами Тимчука, у середовищі бойовиків і місцевих жителів у “ЛНР” поширюється інформація про те, що ватажок “ЛНР”  Плотницький і його найближче оточення за безперешкодний ввіз “гуманітарної допомоги” на територію “ЛНР” отримує 10% від суми допомоги. Ця інформація отримує серйозний негативний резонанс на тлі двотижневої затримки зарплати працівникам бюджетної сфери” в “ЛНР” та у підрозділах “2-го АК ЛНР”.

Читайте також:
Росія побудувала на кордоні загородження, щоб стримати дизертирів з “ЛНР”

В зоні АТО затримали сапера “казачіх” бандформувань “ЛНР”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна