Почався конкурс на вакантні посади в місцевих прокуратурах. 70% кандидатів – з-поза системи

 

У Національній академії прокуратури України в суботу, 22 жовтня, почалося тестування на знання законодавчої бази (професійний тест) кандидатів, які беруть участь у відкритому конкурсі на вакантні посади в місцевих прокуратурах.
Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, передає прес-служба ГПУ.

Луценко привітав присутніх із початком “нового етапу в житті органів прокуратури”. Він зазначив, що зараз відбувається конкурс на заміщення більш ніж 600 посад в органах прокуратури по всій Україні, і серед кандидатів понад 70% –  з-поза системи органів прокуратури.

На заході були присутні заступник генпрокурора Анжела Стрижевська, радник генерального прокурора України Богдан Витвицький, голова представництва ЄС в Україні Х’юг Мінгареллі та голова операційного департаменту консультативної місії ЄС Удо Мюллер.

Х’юг Мінгареллі наголосив на важливості розвитку антикорупційних органів та реформ в Україні.

“Я хочу заохотити вас покладатись на нашу підтримку. Україна є європейською країною, і ми готові робити все для того, щоб вас підтримувати”, – сказав посол Євросоюзу.

Читайте також:
Луценко готовий випустити “сепаратиста” Медяника: немає доказів
і на його захист став Іванов. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна