До кінця тижня мають відкрити нову телевежу на Карачуні

 

Нову телевізійну вежу на горі Карачун мають відкрити до кінця поточного тижня. Про це заявив у середу міністр інформполітики Юрій Стець, інформує “Українська правда“.

“Зараз не вдаючись подробиці, коли відбудеться така поїздка у зв’язку з безпекою вищого керівництва держави, яке буде туди їхати, до кінця тижня ми плануємо відкрити цю вежу”, – сказав Стець.

За його словами, якщо вежа не буде відкрита вчасно, люди, які мали її зробити, понесуть покарання. 

“Строки були порушені, аналіз вже відбувався. Про наслідки людей, які цим займалися (неякісною роботою – ред..) ви дізнаєтеся протягом максимум наступного тижня. Про наслідки це в тому числі і звільнення”, – зазначив Стець.

“Не гоже мені було називати конкретні прізвища, тому що, нагадаю, рішення Кабміну вступає в силу після оприлюднення на офіційному сайті. Строки зведення цієї башні були порушені, це правда”, – відповів Стець на запитання, чи буде звільнено керівництво концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Як повідомляла “Новинарня“, нову 180-метрову вежу почали встановлювати у травня на Карачуні. 5 липня  президент Петро Порошенко заявив, що вежа на горі Карачун біля Слов’янська має бути відновлена за два місяці.

Нагадаємо, голова ДонВЦА Павло Жебрівський назавав Концерт РРТ, відповідальний за відновлення вежі на Карачуні, “штрейкбрехерами”.

Читайте також:
Телевежу на Карачуні “штрейкбрехери” обіцяють звести за три місяці. ВІДЕО

В Попасній бойовики обстріляли з протитанкової ракети телевишку,
яку мала відвідати заступниця Стеця

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.