Телевежу на Карачуні “штрейкбрехери” обіцяють звести за три місяці. ВІДЕО

 

На горі Карачун поблизу Слов’янська в Донецькій області готується фундамент, на якому згодом буде встановлена нова телевежа. Про це повідомляє сайт “Новости Донбасса“.

Зараз тут знаходиться 18 секцій майбутньої щогли зв’язку. Всього їх повинно бути 24.

Наступного тижня на місце прибудуть монтажники, які визначать терміни будівництва.

Фахівці кажуть, що на монтаж 180-метрової вишки буде витрачено приблизно три місяці. Бюджет відновлення телевежі склав 10 мільйонів гривень.

Стара 222-метрова телевежа на Карачуні була знищена в ході бойових дій на початку липня 2014 року, що позбавило українського ефірного мовлення значну територію північної Донеччини.

Нагадаємо, нову вежу на Карачуні почали споруджувати на початку травня ц.р.
Моніторингова місія Міністерства інформаційної політики констатувала, що підготовчі роботи на Карачуні завершено, тестується нове обладнання, фрагменти нової вежі збираються на спеціально відведеному майданчику.

Нова вежа мала бути встановлена раніше, але цього не відбудуться раніше кінця літа. Про це днями заявив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, звинувативши в “штейкбрехерстві” керівника Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (РРТ).

Читайте також:
Екс-в.о. мера Слов’янська Олег Зонтов: На могилах бойовиків з’являються свіжі квіти

МінСтець запланував до кінця року встановити в АТО дві телевежі й покрити Горлівку

“МінСтець” з початку року встановив в АТО 15 передавачів. УкрТБ дивиться третина ОРДЛО?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна