Касьянов порівняв розведення військ із буйним сусідом у вашій хаті

 

Юрій Касьянов
волонтер

(FB)

На неділю заплановано “розведення сторін” у Станиці Луганській. Що таке це розведення, я зараз поясню вам на пальцях. На прикладі вашої квартири.

Уявіть собі таку неприємну ситуацію: неадекватний сусід із кийком і ножем вривається до вас додому. Після нетривалого запеклого бою вам вдається локалізувати хулігана в одній із кімнат.

Ви телефонуєте в поліцію, в ЖЕК, в МНС, викликаєте швидку. Вам співчутливо дихають у трубку, приїжджають подивитися на подію, оглядають поламані меблі, синці та порізи на мешканцях квартири. Знаходять і самого баламута, якого тут же включають до складу комісії з примирення сторін і контролю за незастосування сили.

Бугай-сусід злорадно посміхається й неначе ненароком перекидає дорогу вазу, і майже випадково розбиває старовинний сервіз.

Залишати вашу кімнату самостійно або в супроводі міліції він, очевидно, не збирається. Хуліган урочисто оголошує, що його тут немає. І цим, здається, всіх, крім вас, задовольняє…

Так відбувається день у день. Сусід методично паскудить у вашій квартирі. Ви всіма силами локалізуєте його свавілля стінами ій дверима однієї кімнати. Приходить ОБСЄ, тобто поліція і будком, фіксують руйнування, докладають дипломатичні зусилля і пропонують всілякі “дорожні карти” з хитромудрим маршрутом, але з одними й тими ж “контрольними” та “кінцевими” точками для агресивного сусіда – на вашій кухні і в вашій спальні…

Кінець кінцем всім цим добрим людям страшно набридає щодня ходити у вашу квартиру. Тоді вони вирішують вас із сусідом розвести – ви відходите від дверей кімнати на метр углиб коридору; злісний сусід, який ламає двері, також відступає на метр углиб кімнати.

Добрі люди в захваті плескають у долоні. Сусід передає привіт. А ви з жахом очікуєте ночі…

Читайте також:
У Мінську підписано угоду про відведення військ у трьох зонах безпеки на Донбасі

Від білої ракети до зеленої. Подробиці й наслідки розведення сил під Петрівським. ФОТО

Бутусов зі Станиці Луганської:
У разі відведення ЗСУ доведеться залишати школу й поліцейську дільницю

Жителі Станиці Луганської готують протести проти відведення ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.