В ЗСУ завершились навчальні збори резервістів. ІНФОГРАФІКА щодо мотивації

 

У частинах та підрозділах Збройних сил України завершились навчальні збори резервістів. Про це в п’ятницю, 7 жовтня, повідомила прес-служба Генштабу ЗСУ.

“Найкращих воїнів нагороджено відзнаками та грамотами начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних сил України, командувачів органів військового управління та командирами військових частин.
Роботодавцям, у яких працюють кращі з кращих, направлено подяки за сприяння обороноздатності держави”, – йдеться в повідомленні.

“Головною для резервістів стала можливість укласти контракт, а для Збройних сил – збільшити кількість справжніх профі військової справи, готових у потрібну годину захистити Україну”, – зазначили в ГШ.

“Основними мотиваційними чинниками резервістів ЗСУ були і залишаються патріотизм і бажання не втрачати військові навички та вміння, набуті під час служби”, – наголосили в Генштабі.

Раніше цього дня начальник ГШ Віктор Муженко оприлюднив у “Фейсбуці” результати дослідження мотивації військовослужбовців військового оперативного резерву Збройних сил України.

Опитування показує, зазначив Муженко, що основними є патріотичні мотиви захисту України і бажання не втратити військові навички та вміння, набуті під час попередньої служби (30% і 18% відповідей).
При цьому 11% опитаних назвали як головний фінансовий мотив служби в резерві.

motivi-prohodzhennya-sluzhbi-v-rezervi

Читайте також:
На Львівщині й Дніпровщині проходять масштабні навчання
за участю резервістів 1-ї черги

Мобілізація: підготуватись резервістам першої черги

Після бригадних навчань резервісти повертаються додому, – МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна