Луценко наполягатиме на відновленні слідства у справі про смертельне ДТП “мажора з Лівобережної”

 

Генпрокурор Юрій Луценко витребував справу “мажора” Станіслава Толстошеєва, який скоїв смертельне ДТП біля станції метро “Лівобережна” в Києві, після того як справу проти нього напередодні було закрито прокуратурою Києва. Про це 10 вересня повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

“Генеральний прокурор Юрій Луценко витребував у прокуратури м. Києва кримінальне провадження про розслідування смертельного ДТП на “Лівобережній” 9 січня 2016 року, в якому підозрюють 21-річного киянина Станіслава Толстошеєва. Після вивчення формальних причин закриття справи Генпрокурор буде наполягати на відновленні слідства.
Винні у покриванні “мажора” будуть притягненні до відповідальності. Справедливість буде відновлена”, – написала Сарган у “Фейсбуці”.

Як відомо, 9 січня в Києві позашляховик Толстошеєва врізався в кіоск, внаслідок чого загинула літня жінка. 13 січня правоохоронці пред’явили підозру 21-річному Толстошеєву.  15 січня суд обрав Толстошеєву запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 137,8 тис. грн.
У соцмережах поширювалися фото молодого “мажора” зі склянками спиртного в руках.
Але 9 вересня прокуратура Києва закрила кримінальне провадження проти Станіслава Толстошеєва. За даними прокуратури, стан, у якому підозрюваний перебував у момент ДТП, характеризується як “судомний напад”, а результати експертиз підтвердили, що в момент ДТП Толстошеєв не перебував у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Тостошеєв – син бізнесмена з Дружківки (Донецька область), Андрія Толстошеєва. За даними ЗМІ, Толстошеєв-старший за часів Віктора Януковича у партнерстві з донецькими “регіоналами” активно займався будівництвом та брав участь у державній програмі “Доступне житло”.

Читайте також:
Прокурор особисто вручив депутату з “Батьківщини” підозру у вчиненні ДТП

Поліція випустила в шалене BMW не 77 куль, а 34.
Прокуратура ж іде “шляхом таврування”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна