Як депутат Ар’єв “розвів” кримчанина з медаллю Аксьонова по дорозі в “ЛНР”

 

Володимир Ар’єв
народний депутат від БПП, голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи, голова комітету ПАРЄ з питань культури, освіти, науки й медіа

(FB)

Цей дзвінок зробив мені день!

На моєму мобільному вкрай рідко висвічуються виклики з Росії, і відповідаю я на них зі спортивного інтересу (звісно, якщо хтось зі знайомих кримських татар не дзвонить).

Після оприлюднення номерів депутатів БПП на сайтах терористів і РФ телефонували різні персонажі. Абонент +7 (903) 852-62-80 перевершив всіх:

– Здравствуйтє, ето Владімір Ігоревіч?
– Так.
– Ви мєня слишитє? Альо! Я с Крима.
– Чую, говоріть.
– У мєня тьотка в Первомайську живьот. Луганская область (непідконтрольна територія – “Н”). Я могу к нєй прієхать? Я сам гражданін Росії і у мєня мєдаль “За защіту Крима”.
– А хто медаль дав?
– Аксьонов.
– Обов’язково приїжджайте. І посвідчення до медалі візьміть українським прикордонникам показати. Це забезпечить швидкий перетин кордону за особливою процедурою.
– Ви ето сєрьйозно?
– Абсолютно!
– Спасібо вам большоє.

Цікаво, на якому пункті хлопці не натішаться? 🙂

Читайте також:
Ар’єв – про заяви голови ПАРЄ на користь Росії: “Торгує принципами”

Геращенко: Що буває, коли номер першого віце-спікера знає вся країна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна