З настанням ночі ворог знову активізувався, – штаб АТО

 

За минулу добу бойовики 40 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

“Після зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінків і до півночі ворог активізувався і вів вогонь по позиціях сил АТО. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 40 обстрілів з боку російських окупаційних військ, з них 27 – на донецькому напрямку, 12 – на маріупольському і 1 – на луганському”, – сказано в ньому.

На донецькому напрямку пізно ввечері противник з мінометів обстріляв позиції Збройних сил поблизу Авдіївки, Південного і Новгородського, а з озброєння БМП і зенітних установок ЗУ-23-2 – зміцнення поблизу Троїцького, Новгородського і Луганського.

На маріупольському напрямі бойовики вели вогонь по нашим підрозділам зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів біля Красногорівки, Мар’їнки, Водяного і Талаківки.

На луганському напрямку спостерігалося відносне затишшя, зафіксований неприцільний обстріл з гранатометів неподалік Новозванівка.

Читайте також:
Бойовики зменшили кількість обстрілів в зоні АТО

Через обстріли бойовиків обвалилась шахта “Бутівка”, є загиблі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна