Росія посилює свої угруповання на кордоні з Україною, – Полторак

 

Росія посилює свої угруповання на російсько-українському кордоні та не відмовляється від планів захопити Україну, стверджує міністр оборони України Степан Полторак.

Як передає УНІАН, про це очільник військового відомства заявив журналістам після представлення нового виконуючого обов’язки начальника Національного університету оборони ім. Черняховського генерал-майора Геннадія Воробйова.

“Ми чітко відслідковуємо те, що РФ посилює свої угруповання на кордоні з Україною. Вони планують додатково розгорнути деякі з’єднання та військові частини на кордоні з Україною”, – заявив Полторак.

“Це свідчить, в першу чергу, про те, що РФ не відмовляється від агресивної політики проти України, це свідчить про те, що Росія не відмовилася у своєму бажанні захопити Україну. Це свідчення того, що кожен із нас, всі, хто живуть в Україні, не повинні забувати про це, не повинні забувати про загрозу, яка нікуди не ділася. Вона є і, я думаю, що вона буде”, – додав Полторак.

Читайте також:
Розвідка оприлюднила великий список російських офіцерів в арміях “ДНР/ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна