Бойовики “ЛНР”, як і в Донецьку, планують парад 9 травня всупереч Мінським заборонам

 

9 травня у Луганську бойовики терористичного угруповання “ЛНР” планують провести парад, у якому візьмуть участь понад 70 одиниць військової техніки. Про це  пише російська агенція “РІА Новости” з посиланням на  штаб  так званої “народної міліції ЛНР”.

Згідно з повідомленням, механізована колона буде сформована з 74 одиниць озброєння і військової техніки, до неї увійдуть 35 артилерійських гармат, бронетехніка та бронетанкове озброєння.

Крім “військовослужбовців ЛНР” у заході візьмуть участь співробітники “МВС, Луганського республіканського кадетського корпусу ім. Героїв Молодої Гвардії, ветерани Великої Вітчизняної війни, представники молодіжних та громадських організацій”, інформує агенція окупантів.
Загалом у колоні бойовиків очікується участь близько 1000 осіб.

Також у “ЛНР” заявили, що парад 2016 року “не поступиться в видовищності торішньому”. А 9 травня 2015 року у параді в Луганську були задіяні 800 осіб та близько 30 одиниць військової техніки.

“Після параду уся військова техніка буде відведена у місця зберігання озброєння, визначені мінськими домовленостями”, – йдеться в повідомленні з посиланням на представників терористичного угруповання “ЛНР”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську бойовиків попередили: парад військової техніки, який вони запланували на 9 травня, буде порушенням Мінських угод.

Читайте також:
До параду в Донецьку окупантів готує командир із кремлівського полку Путіна

Армія “ДНР” готується до 9 травня: наступ на “сіру зону”, ремені з лінолеуму, жіночі рукавички

Неостанній яничар. Народний артист із “Пропалої грамоти” керує театром окупантів “ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна