До параду в Донецьку окупантів готує командир із кремлівського полку Путіна

 

До військового параду на честь 9 травня в Донецьку бойовиків та окупаційні частини ЗС Росії в “ДНР” готують зокрема офіцери президентського полку Путіна з комендатури Московського кремля. Про це сьогодні, 29 квітня, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“Для тренування парадних розрахунків залучаються командири підрозділів Президентського полку служби коменданта Московського Кремля Федеральної служби охорони РФ”, – ідеться у зведенні.

За даними розвідки, 28 квітня для перевірки готовності парадних розрахунків угруповання російських окупаційних військ у Донецьк прибув полковник ЗС Росії А. ФІЛЯКІН, заступник командира полку – начальник військового табору Президентського полку служби коменданта Московського Кремля ФСО РФ.

Читайте також:
Армія “ДНР” готується до 9 травня: наступ на “сіру зону”, ремені з лінолеуму, жіночі рукавички

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна