“Вагітна” Ека Згуладзе з МВС поки що взяла відпустку

 

У Міністерстві внутрішніх справ не коментують чутки про відставку першого заступника міністра внутрішніх справ Еки Згуладзе. Речник МВС Артем Шевченко каже, що вона у відпустці.

“На даний момент Згуладзе перебуває у відпустці. Це вся інформація з цього приводу”, – заявив Шевченко в коментарі каналу “112 Україна”.

“112.ua” з посиланням на “Страну” зазначає: ще минулого тижня було відомо, що Екатерина Згуладзе з понеділка не вийде на роботу. Але причина полягає не стільки в проблемах професійного плану, як в особистих обставинах. “37-річна Згуладзе чекає дитину, а оскільки її сім’я живе за кордоном (у Парижі), вона просто хоче до неї повернутися”, – повідомило джерело.

Варто зазначити, що останніми днями циркулюють чутки про можливу відставку іншої грузинської керівниці в системі МВС України – голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе. Сама вона заперечує свою відставку.

Читайте також:
Аваков всупереч закону усунув Деканоїдзе від реального керування Нацполіцією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна