Комфортні подорожі разом з Київстар ℗

Смартфон у відпустці це не тільки спосіб повідомити близьким, що ви доїхали до місця призначення, а ще й передача даних. Мобільний інтернет за кордоном — це карти й пошук маршрутів, бронювання квитків, оплата послуг, розваги в дорозі. І якщо в рамках домашньої мережі все зрозуміло, то у мандрівників, які зібралися за кордон виникає одразу багато питань. Як зберегти доступ до інтернету? Якою буде вартість послуг?

Єдине, що може зупинити — це тарифи

Мобільні оператори давно стерли кордони, уклали угоди зі своїми іноземними колегами та забезпечили своїм абонентам роумінг. Це можливість використовувати партнерські мобільні мережі в інших країнах для обслуговування. Тобто, при перетині кордону смартфон знаходить найсильніший сигнал і приєднується до нього, щоб телефонувати, відправляти повідомлення та забезпечити доступ до інтернету. З технічної сторони, все що треба — налаштувати телефон і все.

Та якщо ви ощадливо ставитеся до витрат, то варто підготуватися до поїздки та підібрати вигідний тариф. Річ у тому, що хвилини, повідомлення та мегабайти поза домашньою мережею коштують дорожче і це основне обмеження, що лякає абонентів. Та це не стосується абонентів Київстар — вони просто обирають одну з пропозицій, що підходить найбільше під режим використання та країну перебування.

Можливості для мобільного інтернету за кордоном

Київстар пропонує своїм клієнтам такі варіанти тарифів на інтернет в роумінгу:

  • Ідеальний роумінг;
  • Роумінг як вдома.

Щоб дізнатися, що саме передбачено вашим тарифом та доступно з акційних пропозицій, зверніться до особистого профілю на сайті або додатку Мій Київстар. В процесі вибору спеціальних пропозицій, ви можете скористатися формою для порівняння цін на послуги, що є на сайті — оберіть країну та ознайомтеся з умовами.

Ідеальний роумінг пропонує користуватися інтернетом вартістю 0,10 грн або 0,20 грн за МБ. Все залежить від тарифної зони до якої відноситься країна перебування. В рамках пропозиції Роумінг як вдома діють тарифи домашньої мережі у 28 країнах по світу. А якщо раптом потрібні додаткові пакети інтернету, то Київстар пропонує придбати на вибір 1 ГБ, 2 ГБ, 5 ГБ чи 10 ГБ даних. Пропозиція доступна, коли абонент знаходиться в одній з країн, де діє спеціальний тариф на роумінг.

Безлімітний доступ, щоб залишатися на зв’язку та подорожувати зручно

Київстар пропонує 11 додатків без плати за трафік у роумінгу. Їх достатньо, щоб обмінюватися повідомленнями, будувати маршрути, управляти бронюванням та своїм власним рахунком. Вільно користуватися можна:

  • Telegram, Facebook messenger, Viber, WhatsApp (текстові повідомлення та відеодзвінки);
  • Booking та AirBnB (бронювання та оренда житла);
  • Skyscanner і Tickets.ua (пошук та купівля авіаквитків);
  • Google Maps та Apple Maps (перегляд карт без навігації у режимі реального часу);
  • Мій Київстар (управління витратами та рахунком);
  • сайт та додаток Helsi (запис до лікаря).

Активуйте спеціальні умови роумінгу та подорожуйте комфортно без зайвих витрат.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна