Станіслав Асєєв скасував презентацію нової книги через ситуацію на фронті

Український письменник, публіцист, правозахисник, військовослужбовець Станіслав Асєєв скасував презентацію своєї нової книги “Мельхіоровий слон, або людина, яка думала” через ситуацію на фронті.

Про це він повідомив у вівторок, 23 квітня.

“Шановні друзі, через ситуацію на фронті презентація, на жаль, скасовується, щиро перепрошую”, – написав він у ФБ.

Презентація мала відбутися 28 квітня (неділя) о 16:00 у київському просторі PEN Ukraine.

Про книгу: 

“Мельхіоровий слон, або людина, яка думала” — це одночасно й автобіографічний роман, і метафорична історія першого покоління української незалежності на Донбасі. Якщо ви хочете відчути атмосферу Макіївки та Донецька або згадати її — то ця книга для вас.
Це дуже відверта книга. І ця відвертість вражає.
Це про мрії, бідність, торгівлю валютою, вищу гуманітарну освіту та повну відсутність можливості її застосування. Автор цієї книги — випускник факультету філософії, який копає могили та працює вантажником; ось і вся філософія.
Головний герой мріє служити у Французькому іноземному легіоні і збирає гроші на поїздку кілька років. Він знає, що його не візьмуть в Легіон, але відчайдушно, маніакально прагне мети, адже три дні у Парижі — найяскравіша подія його життя.
Це книга про батька-алкоголіка, з яким ніколи не було й вже не буде можливості поговорити.
Але автор має, що йому сказати.

Читайте також:
Після виходу з бойових: Асєєв показав фото побратимів з Авдіївського напрямку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.