Зеленський прибув на Донеччину: оглянув будівництво фортифікацій і нагородив поранених бійців 95-ї ОДШБр

Президент України Володимир Зеленський прибув на Донеччину.

Про мету свого візиту він розповів на офіційній сторінці у Facebook.

Зокрема, Зеленський відвідав українських захисників, які проходять лікування в медичній роті 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, і вручив їм держані нагороди.

“Поспілкувався з бійцями, відзначив державними нагородами. Дякую за службу і захист України! Наша держава пишається тим, що має таких воїнів. Цінуємо роботу наших медиків. Дякую, що докладаєте всіх зусиль заради життів наших воїнів, за те, що лікуєте наших бійців і служите Україні!”, — зазначив президент.

Окрім цього, президент провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні та захисту людей.

Прослухав доповіді генерала Юрія Содоля, голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, керівників управлінь СБУ та Нацполіції. Також оглянув будівництво фортифікацій.
“Максимум сил має бути зосереджено на цьому напрямку. Дякую всім, хто захищає нашу державу і людей. Дякую кожному й кожній, хто щодня працює заради України”, — підсумував Зеленський.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна