“Ви на одному з найгарячіших напрямків боїв за нашу державу”: Зеленський нагородив оборонців Часового Яру

Президент Володимир Зеленський у рамках відвідин Донеччини нагородив бійців 41-ї окремої механізованої бригади, які захищають один з найгарячіших напрямків на фронті — район Часового Яру.

Про це президент повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

“Ви в одному з найгарячіших, а, можливо, в найгарячішому напрямку боїв за нашу державу сьогодні. Дякую, що боритеся за Україну і за Донбас, за наш, український Донбас. Я вдячний тим вашим побратимам, яких, на жаль, вже з нами немає, але вони завжди в пам’яті. Бажаю вам здоров’я, міцності, перемоги, всього тільки найкращого. Ще раз вдячний за те, що бережете Україну і відстоюєте наших людей і нашу землю. Слава Україні!”, — зазначив Зеленський при спілкуванні із захисниками.

Президент також заслухав доповідь командира бригади щодо оперативної обстановки в зоні відповідальності 41-ї ОМБр і зведення оборонних рубежів.

Читайте також:
Зеленський прибув на Донеччину: оглянув будівництво фортифікацій і нагородив поранених бійців 95-ї ОДШБр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна