Донецький напрямок: прикордонники взяли в полон трьох росіян, які пішли на війну заради грошей

Прикордонники Головного оперативно-розшукового відділу “Донецьк” взяли в полон трьох російських військовослужбовців поблизу Новомихайлівки Донецької області. Там окупанти за підтримки важкої техніки намагалися штурмувати позиції Сил оборони, але потрапили під їхнє активне вогневе.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у середу, 3 квітня.

Полонені є військовослужбовцями з 10-танкового полку: стрілець, який мав штурмувати позиції, та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу.

Так, троє росіян, залишившись без їжі, зв’язку та можливості евакуюватися, вирішити здатися у полон і вийшли на позиції прикордонників та десантників.

Полонених під обстрілами евакуювали з позицій прикордонники Головного оперативно-розшукового відділу “Донецьк”.

У подальшому спілкуванні окупанти розповіли, що приїхали на війну, аби заробити грошей, підписавши короткострокові контракти. Їм обіцяли до 200 тисяч рублів на місяць.

Читайте також:
На Кремінському напрямку “Азов” взяв у полон росіян. І показав ВІДЕОСВІДЧЕННЯ окупантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна