Після ракетного удару по Києву Кулеба закликає надати Україні більше Patriot і ракет

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба після обстрілу Києва російськими балістичними ракетами закликав надати Україні більше систем ППО Patriot і ракет до них.

Про це український міністр написав у твітері.

Кулеба опублікував відео, як під час ракетного удару РФ група дітей, які вийшли на прогулянку, біжать до укриття.

“Немає звірств, на які б не пішли російські виродки, включно зі спробою балістичного удару по серцю багатомільйонного міста. Це нагадування про те, що Україна терміново потребує більше засобів протиповітряної оборони, зокрема, систем Patriot та ракет, здатних відбити будь-яку російську атаку”, – підкреслив очільник українського МЗС.

Як писала “Новинарня“, вранці 25 березня в Києві прозвучала тривога і одразу за нею вибухи. Столична влада повідомила про ракетну атаку, внаслідок якої уламки впали у Печерському, Солом’янському та Дніпровському районах, є дані про пошкодження триповерхового будинку в Печерському районі. Станом на 11.20 відомо про п’ятьох постраждалих.

Читайте також:
Удар по Києву: зруйновано частину художньої академії імені Бойчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна