На фронті загинув історик, випускник Києво-Могилянської академії Сергій Рибак

На фронті під час виконання бойового завдання загинув історик, випускник факультету гуманітарних наук Національного університету “Києво-Могилянська академія” Сергій Рибак.

Про його смерть повідомила декан факультету гуманітарних наук Національного університету “Києво-Могилянська академія” Марина Ткачук.

У НаУКМА Сергій Рибак закінчив бакалаврську (2000) та магістерську (2003) програми “Історія”. Згодом працював у відомих громадських організаціях, зокрема в Мережі правових реформ та Програмі USAID “РАДА”.

У лави Збройних сил Сергій вступив добровольцем. Без батька залишилося троє дітей.

“Про таких, як Сергій Рибак, кажуть: “світла людина”. Талановитий, надзвичайно скромний, доброзичливий і щирий у спілкуванні – він завжди випромінював спокій, надійність і мужність. Він був справжнім Воїном Світла, чия загибель – величезна і непоправна втрата не лише для родини, а й для друзів, колег і всіх, хто зустрів його на життєвому шляху…” – написала Марія Ткачук.

Так про воїна відгукнулася його подруга Оксана Лобко: “Сергій, Сергійку… Друже, як же так… Світлий мрійник та добряк, неймовірно делікатна людина з великим серцем. Світла та вічна пам’ять тобі, Друже!”

Прощання з Сергієм Рибаком відбудеться у п’ятницю, 22 березня, в Умані. Його поховають на Алеї Героїв (Софіївська Слобідка).

Читайте також:
На фронті загинув випускник Києво-Могилянської академії, десантник Денис Олексієнко

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна