Другий в Україні Центр рекрутингу до Сил оборони запустили в Запоріжжі

У Запоріжжі запрацював другий в Україні Центр рекрутингу до Сил оборони.

Про це у вівторок, 19 березня, повідомила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

Центр розташований за адресою бульвар Центральний, 27.

Він працюватиме як консультативно-інформаційний офіс, який, за необхідності, здійснюватиме супровід зарахування охочих вступити до Сил оборони.

Зокрема, громадяни можуть отримати тут інформацію про вакантні посади в українському війську та консультації щодо усіх питань також зателефонувавши за номерами +380 66 183 10 75 або +380 98 835 09 04.

“В листопаді минулого року, коли ми тільки розпочали розвивати цей напрям, було достатньо критики та скепсису. Але завдяки злагодженій роботі команди Міноборони, Генштабу, партнерів з приватних онлайн-майданчиків, органів місцевого самоврядування та державної влади проєкт “взлетів”. Кожного тижня ми маємо біля десяти тисяч відгуків від громадян на вакансії. Тепер – новий етап, – мережа рекрутингових центрів в кожній області”, – інформує Калмикова.

У таких центрах охочі зможуть дізнатися про існуючі вакансії в українському війську та уточнити все, що їх цікавить. Також рекрутери організовуватимуть співбесіди з обраними військовими частинами та супроводжуватимуть процес до призначення на посаду.
Загалом у I півріччі 2024 року заплановано відкриття 27 таких центрів рекрутингу в обласних центрах та великих містах.

“Важливо: працівники Центрів рекрутингу української армії є цивільними особами та не видають повісток, а лише консультують та супроводжують процес рекрутингу. Переконана, що рекрутинг тільки набиратиме обертів. Адже маємо величезний запит з боку суспільства”, – резюмувала Наталія Калмикова.

Читайте також:
У Львові відкрили Центр рекрутингу української армії. Мобілізовувати там не будуть

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна