У Львові відкрили Центр рекрутингу української армії. Мобілізовувати там не будуть

У Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. Це – пілотний проєкт Міністерства оборони спільно з Львівською міською радою.

Про це повідомляють в понеділок, 12 лютого, Львівський обласний ТЦК та СП, а також заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова. 

У центрі можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії у ЗСУ. У приміщенні щодня працюватимуть п’ять рекрутерів, які консультуватимуть усіх бажаючих.

“Важливо, що центр не матиме відношення до структур ТЦК, а рекрутери не є військовослужбовцями. Тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації”, – зазначається в повідомленні.

“Армії потрібні вмотивовані люди, які свідомо роблять свій вибір служити на конкретній посаді в конкретній частині. Ми бачимо за даними соціологічних опитувань, що переважна більшість українців та українок готові долучитись до захисту Батьківщини за умови можливості вибору, врахування свого досвіду та фаху, розуміння з ким і де служити. Рекрутинг – це саме про добровільний та свідомий вибір. В Центрі можна буде отримати всю необхідну інформацію про рекрутинг. Важливо: тут не будуть проводитися мобілізаційні заходи”, – додала Наталія Калмикова.

Розміщений центр за адресою: Львів, вулиця Костя Левицького, 67.

Читайте також:
Як стати “Вовком” і чому візьмуть не всіх: у столиці відкрився рекрутинговий центр батальйону “Вовки Да Вінчі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна