Російські “шахеди” влучили по промислових об’єктах Кіровоградщини: які наслідки

Країна-агресорка Росія в ніч проти 18 березня атакувала “шахедами” Кіровоградську область. Унаслідок чого були пошкоджені промислові об’єкти та житлові будинки.

Про це повідомив голова Світловодської міської територіальної громади Андрій Маліцький у Facebook.

“Внаслідок нічної атаки ворожими “шахедами” по території Світловодської міської територіальної громади зафіксовано “прильоти” по об’єктах промисловості“, — написав він.

Маліцький підкреслив, що обійшлося без жертв.

Водночас голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович зазначив, що внаслідок атаки “шахедів” в Олександрійському районі пошкоджено приватні промислові об’єкти, а також житлові будинки навколо. Вибухова хвиля вибила в будинках вікна та побила дахи уламками.

Читайте також:
РФ уночі атакувала ракетами пожежну частину на Харківщині, постраждав рятувальник. У Кривому Розі – падіння уламків дронів на 5-поверхівку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна