Російські добровольці показали кадри захоплення селища Горьковський на Бєлгородщині

Вранці 17 березня російські добровольці заявили про захоплення адміністрації прикордонного селища Горьковський у Бєлгородській області РФ. Згодом бійці легіону “Свобода Росії” оприлюднили кадри успішної операції.

Відповідне відео з’явилося у Telegram.

“Селище Горьковський Бєлгородської області під контролем російських визвольних сил. Відмінна спільна робота РВС з ічкерійськими добровольцями!”, — написали вони.

Також бійці покепкували з російських пропагандистів.

“P.S. спеціально для путінських пропагандистів коротко описуємо: за наказом кураторів Заходу, на гроші їхніх платників податків, збудували село в Чорнобилі, яке схоже на селище Горьковський Бєлгородської області””, — зіронізували вони.

Читайте також:
РДК показав відео взяття в полон російського командира на Бєлгородщині. Буданов заявив, що вони продовжуватимуть операції в прикордонних областях РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна