СБУ дронами атакувала одразу три нафтопереробні заводи в РФ. А також авіабазу і військовий аеродром, – джерела

“Ми системно реалізуємо детально прораховану стратегію зі зменшення економічного потенціалу РФ. Наше завдання – позбавити ворога ресурсів і зменшити потік нафтових грошей та палива, які агресор направляє безпосередньо на війну, на вбивства українських громадян”, – заявили джерела в СБУ.

Окрім цього, розповіли співрозмовники, Служба безпеки разом з іншими представниками Сил оборони атакували дронами авіабазу ВПС РФ у Бутурлінівці та військовий аеродром у Воронежі.

Нагадаємо,  міноборони РФ близько 9-ї години повідомило, що за ніч і ранок 13 березня російська ППО  нібито “знищила” 58 українських безпілотників. З них 29 — над Воронезькою областю, 11 — над Бєлгородською, по 8 — над Брянською та Курською й по одному — над Рязанською й Ленінградською.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна