У Рязані на нафтопереробному заводі – вибухи і пожежа. ВІДЕО

Вранці 13 березня у російській Рязані пролунало три вибухи. Згодом в мережі з’явилося відео успішної атаки безпілотників, внаслідок яких спалахнула пожежа на місцевому нафтопереробному заводі.

Про це пишуть низка російських телеграм-каналів, зокрема, “Астра”.

Місцева влада спершу визнала, що на НПЗ горить одна установка для переробки нафтопродуктів, проте згодом була вимушена заявити про пожежу на двох.

За даними джерел ТГ-каналу Baza, спершу загорілася установка блоку теплообмінника. На місце виїхали пожежники.

Після вибухів та пожежі на нафтопереробному заводі місцеві мешканці помітили нові безпілотники над Рязанню.

Додамо, що, крім того, губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков у Telegram повідомив, що в Шебекинському міському окрузі через нічну атаку безпілотників без електропостачання залишилося 45 тисяч осіб.

У міноборони РФ близько 9-ї години повідомили, що за ніч і ранок 13 березня російська ППО  нібито “знищила” 58 українських безпілотників. З них 29 — над Воронезькою областю, 11 — над Бєлгородською, по 8 — над Брянською та Курською й по одному — над Рязанською й Ленінградською.

Читайте також:
Українські безпілотники скоротили нафтопереробні потужності РФ, — британська розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна