Україна хоче конфіскувати майно виробника російських “Кинджалів” та “Іскандерів”

Міністерство юстиції України 8 березня подало позов до Вищого антикорупційного суду про застосування санкцій до російського підприємства, що розробляє та виготовляє військову техніку – АТ “Науково-виробнича корпорація “Конструкторське бюро машинобудування”.
Про це повідомила пресслужба міністерства 11 березня.

Згідно з публічною інформацією, ця компанія відповідальна за розробку ракет “Іскандер” та “Кинджал”.

Третіми особами будуть заявлені:

  • акціонерне товариство “НВО “Високоточні комплекси”;
  • державна корпорація зі сприяння розробленню, виробництву та експорту високотехнологічної промислової продукції “Ростех”;
  • товариства з обмеженою відповідальністю “Науково-виробничий комплекс “Фотоприлад”.

Акціонерне товариство “Науково-виробнича корпорація “Конструкторське бюро машинобудування” є підприємством у Росії, що розробляє та виготовляє військову техніку, зокрема, високоточні тактичні ракетні комплекси, оперативно-тактичні ракетні комплекси, зенітно-ракетні комплекси, протитанкові ракетні комплекси на замовлення міністерства оборони.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна