На Таврійському напрямку ЗСУ спалили ЗРК “Панцир-С1”, САУ ”Гіацинт”, “Град” і два комплекси “Муром-М” окупантів

В операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” за минулу добу відбулися 54 бойові зіткнення.

Про ситуацію на Таврійському напрямку в неділю, 10 березня, розповів командувач ОСУВ “Таврія” бригадний генерал Олександр Тарнавський.

Загалом російські окупанти завдали 27 авіаударів, 153 удари дронами-камікадзе, 1252 обстріли.

Наші захисники й захисниці проводять оборонну операцію та завдають російським окупантам значних втрат. Так, за добу загальні втрати ворога склали: в живій силі — 310 осіб (убитими й пораненими), в озброєнні та військовій техніці — 65 одиниць, не враховуючи БпЛА. Зокрема, це 12 танків, 17 бойових бронемашин, 5 артилерійських систем, 1 РСЗВ, 28 автомобілів, 1 одиниця спецтехніки тощо. Нейтралізовано або збито 312 БпЛА різних типів.

Крім того, Сили оборони України знищили 4 склади боєприпасів та 1 бліндаж загарбників.

Серед знищеної та пошкодженої ворожої техніки — 1 самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С1”, 1 САУ ”Гіацинт”, 1 РСЗВ БМ-21 “Град”, 2 комплекси відеоспостереження “Муром-М”.

Читайте також:
Снайпер ССО зі стрілецької зброї збив безпілотник ZALA. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна