Десантники 79 ОДШБр нищать колони ворожої техніки ще на підході до Новомихайлівки, яку ЗС РФ не полишають спроб захопити. ВІДЕО

Російські війська не полишають спроб захопити селище Новомихайлівка Донецької області. У населеному пункті щодня відбуваються активні штурмові дії. Окупанти часто застосовують броньовану техніку, за допомогою якої підвозять піхоту, а також прикривають її дії вогнем гармат та кулеметі.

Однак десантники 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади дають росіянам гідну відсіч, знищуючи їхню броньовану техніку ще на підході до своїх позицій.

Генеральний штаб ЗСУ показав фрагменти бойових дії. На них видно комплексну систему вогневого ураження, яку застосовують десантники 79 ОДШБр.

Бійці використовують вогонь артилерії, протитанкових ракетних комплексів, дію мінно-вибухових загороджень, ударних дронів та безпілотних літальних апаратів зі скидами.

“Колони знищеної техніки ворога, яку видно на відео, найкраще доводять ефективність оборонних дій Таврійських десантників”, – наголосили у відомстві.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна